Aku bukan USTAZ..

Aku bukan DA'IE..

Cuma ingin berkongsi ilmu yang bermanfaat di dunia dan kekal di akhirat..

Semoga Allah MeRedhaI..

Followers

Mutiara Kata

6.23.2012

KK1 in momories..

Assalamualaikum..

      Lama pulak rasa xupdate sal diri sendiri,malam ni fell free to update Kolej kediaman 1 yg telah menjadi penginapan mey selama setahun lamanya,selama study kat usim ni,kk1 lah menjadi tempat stay..p mai p mai,sedar xsedar mey da nak masuk untuk jadi siswa tahun 2 la plk..bakal ada junior degraa la next sem...

      Cepat masa berlalu,satu sem,dua sem..Bagaikan sehari dua pulak rasanya..Dalam keadaan diri semasa d kk1 dulu selalu mencemuh,tetapi ada satu part yang paling xdapat luput di ingatan,iaitu ukhuwah yg terbina antara housemate,bilik ke bilik,aras ke aras..
   
Tak nak tulis panjang2,just ingin mengingat kembali yang insyallah xakan luput selamanya..
~Mey~

Faiq..Roomate yg rajin study..Rajin jgk main pes

Asyraf..Seorg yg sumbak,gewe ramai..hahaha..pade muko
Firdaus..Seorg yg femes..haha


video

Video ini adalah kenangan terakhir yg mey buat dalam bilik..hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...